Зірки Метрополітен на Радіо «Культура»

Зірки Метрополітен на Радіо «Культура»

Три неділі поспіль – 7, 14 та 21 лютого, о 21 годині третій канал українського радіо презентує новий цикл – «Зірки Метрополітен на радіо «Культура». Це кращі записи з архіву найвідомішого театру Сполучених Штатів Америки, голоси легендарних співаків 20 сторіччя.

Розпочнеться цикл любовною драмою «Самсон і Даліла» французького композитора Каміля Сен-Санса запису 1987 року. У головних партіях ви почуєте чудову американську діву, співачку з неперевершеним сопрано Мерилін Хорн та відомого канадського тенора Джона Вікерса. Друга опера – «Ернані» – звучатиме в День всіх закоханих і невипадково. У цьому творі геніальний Джузеппе Верді втілив іспанські пристрасті з життя благородного дона Хуана Арагонського, відомого як «Ернані». Красу цього твору майстерно розкриє плеяда визнаних оперних зірок - Лучано Паваротті, Леона Мітчел, Шеріл Мілнс та Руджеро Раймонді під орудою не менш відомого диригента Джеймса Лівайна.

Завершить цикл опера «Норма» Вінченцо Белліні з неперевершеною Монсеррат Кабальє у партії верховної жриці кельтів. Знамениті арії бельканто ви почуєте у майже еталонному виконанні живої легенди, яка в 70-х була у зеніті своєї оперної кар’єри.

         Отже,  слухайте цикл «Зірки Метрополітен» 7, 14 та 21 лютого о 21 годині на радіо «Культура!