Оголошено конкурс невідомих талантів – відео-аматорів

Оголошено конкурс невідомих талантів – відео-аматорів

Журналістка, громадська активістка Ірма Крат оголосила конкурс на найкращий відео-кліп для невідомих талантів. За її словами, пісня, на яку пропонується змонтувати ролик, могла поїхати торік на Євробачення, але тоді Україна за браком коштів відмовилась брати участь в цьому конкурсі.

Конкурс починається з 10 січня і триватиме до 14 лютого 2016 року. Спробувати свої сили в створенні кліпу можуть усі охочі, незалежно від віку, статі і навіть громадянства. Однак, один учасник може надати не більше, ніж три роботи.

Пісню, яку Ірма Крат написала в полоні бойовиків, можна скачати за посиланням http://www.ex.ua/view/97365034. Готові кліпи слід переслати не пізніше ніж до 23:00, 10 лютого 2016 року, на електрону пошту irma84@bigmir.net.

Упродовж місяця всі надіслані роботи будуть завантажені на акаунт в Ютуб під назвою «Конкурс! Україна - це моє життя» та оприлюднені на офіційній сторінці в Фейсбук з такою самою назвою. Найкращі кліпи, які оберуть найвідоміші кліпмейкери, співаки та продюсери, а також за допомогою голосування в соцмережах, будуть показані в одному з кінотеатрів міста Києва.

Переможець конкурсу отримає грошову премію в розмірі 5000 гривень, поїздку закордон і найголовніше – визнання. Його кліп будуть транслювати по Всеукраїнським телеканалам України! Результати оголосять на День закоханих 14 лютого 2016 року о 00:00.