Розгляд справи Єфремова перенесено

Розгляд справи Єфремова перенесено

Судове засідання у справі екс-нардепа від "Партії регіонів" Олександра Єфремова перенесли, ймовірно на двадцяті числа листопада. Про це повідомив сам політик біля Печерського райсуду Києва. Генпрокуратура наполягає на відводі судді.

На початку листопада ГПУ повідомила про закінчення терміну перебування Єфремова під заставою і про зняття електронного браслету. Екс-нардепа підозрюють у зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні.

Печерський райсуд 16 лютого обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою у майже 4 мільйони гривень застави. Після внесення відповідної суми Єфремова відпустили.

На 17 листопада перенесено і засідання Печерського райсуду у справі так званого діамантового прокурора Олександра Корнійця - у зв'язку зі зайнятістю судді в іншому процесі.

Сьогодні мали розглянути клопотання прокуратури про взяття підозрюваного під варту через невнесення застави в обумовлені законом терміни. Колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця звинувачують у хабарництві.