Раптом завтра не настане: Гоня та Yaski випустили спільний трек "Сальто вперед"

Раптом завтра не настане: Гоня та Yaski випустили спільний трек "Сальто вперед"

Репер Гоня та Yaski представили нову пісню "Сальто вперед", яка є частиною майбутнього альбому Yaski, що об'єднає різних виконавців.

Гоня в ефірі Радіо Промінь зазначив, що в пісні хотілося донести, що наш світ, хоч і дуже явно наближається до фатального кінця, все ще має малесеньку надію на виживання, і ця надія залежить від всіх нас.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Гоні

"Пісня "Сальто вперед" народилася, коли я працював над спільною композицією із саундпродюсером Сиром Сорокою, раніше співзасновником гурту "Сальто назад", зараз він продюсує релізи різним українським виконавцям, зокрема гурту "Курган і Агрегат". Звідти в нас і виникла ідея назви, але в процесі роботи ми вирішили обрати іншу ідею і наш з ним спільний трек колись десь якось і з'явиться, сподіваюся. А з цією концепцією "Сальто вперед" я прийшов до Yaski, композитора нашого лейбла Africa Records і ми вирішили зробити ось такий танцювальний тречок. В пісні хотілося донести, що наш світ, хоч і дуже явно наближається до фатального кінця, але все ще має малесеньку надію на виживання. Але ця надія залежить від всіх нас. Я би могти протистояти і витримувати всі катастрофи, які звалились на наші голови, інколи потрібно відпускати емоції і танцювати, як в останнє. Раптом завтра вже не настане. "Сальто вперед" є синглом з майбутнього альбому Yaski, на якому він об'єднав різних виконавців своєю музикою", — розповів Гоня в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Гоня видав сингл "Сад".

Також читайте інтервʼю Гоня: "Інколи треба розізлитися, щоб зробити щось дуже важливе".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.