Для підняття бойового духу: гурт KARNA презентував альбом "Гуцулізейшн"

Для підняття бойового духу: гурт KARNA презентував альбом "Гуцулізейшн"

Гурт KARNA презентував повноформатний альбом "Гуцулізейшн", який поєднує елементи гуцульського фольклору з сучасним звучанням. В умовах сьогодення музиканти вважають цей реліз необхідним для підняття бойового духу.

"Культура, мистецтво, музика — це антидепресанти, важлива складова для здобуття перемоги", — поділився вокаліст Олекса Ярош в ефірному шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Maks Tarkivskyy

"Нещодавно ми презентували наш новий альбом "Гуцулізейшн", довгоочікуваний реліз. Реалії сьогодення не давали можливості зробити це раніше, але ми це зробили. Можливо хтось скаже, що це не на часі, але як учасник бойових дій кажу: на часі і це потрібно. Культура, мистецтво, музика — це антидепресанти, важлива складова для підняття бойового духу і здобуття перемоги, це частина національної самоідентифікації. KARNA "Гуцулізейшн" — це красиво, тут ніяких рамок, стримувань чи прив'язувань, це всесвіт, космос, всеосяжність, вічність. Тому я впевнений, що кожен слухач знайде свою історію: любов і війну, комедію і драму, філософію, ненависть до ворога і гуцульські жарти. Наразі ми готуємось до гастролей, сейшени і фестивалі на підтримку нашого війська. Слідкуйте за анонсами на наших офіційних сторінках", — розповів вокаліст гурту KARNA Олекса Ярош в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.