Витягла з поганих думок: Kadnay презентував пісню "Santana"

Витягла з поганих думок: Kadnay презентував пісню "Santana"

Гурт Kadnay презентував пісню "Santana", яка з'явилася завдяки емоційному виплеску через музику, попри поганий настрій.  "Ця пісня витягла мене із поганих думок і подарувала своє світло", — розповів Дмитро Каднай в ефірі Радіо Промінь.

Трек "Santana" став результатом імпровізації з гітарою та бас-гітарою, навколо якої поступово з'явилися ритми та слова. За словами Дмитра, ця танцювальна пісня заряджає енергією та допомагає позбутися негативних думок.

Фото: Instagram-сторінка гурту Kadnay

"Не завжди для танцювальної музики має бути гарний настрій, як з'ясувалося. Я, здається, коли писав пісню "Santana", був у поганому. Але дякую, що поруч була гітара і я на ній довго щось сидів награвав і дуже класно, тому що музичний інструмент будь-який, в принципі, це мій найкращий провідник емоцій і мого настрою. І саме тоді я придумав головну мелодію і зачепився за неї і дяка, що була поруч і гітара, і бас-гітара, і комп'ютер зі звуковою картою. Я швиденько накидав цю ідею, щоб не забути і зрозумів, що навколо саме цієї мелодії основної я побудую всю пісню. І потім вона потрошку почала обростати ритмами, словами і, зрештою, перетворилася на танцювальну пісню, яка, на мій погляд, дуже заряджає і тим самим вона витягла мене із поганих думок і подарувала своє світло. І я дуже сподіваюся і дуже хочу, щоб вона допомогла знайти ті секундочки, хвилиночки гарного настрою іще комусь прямо зараз від її прослуховування, через її мелодію, через її танцювальність, бо це для нас зараз дуже необхідно", — розповів фронтмен гурту Kadnay Дмитро Каднай в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Kadnay видав пісню про людей, розділених війною.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.