Нове зі старого: ХАС представив трек "Забудь"

Нове зі старого: ХАС представив трек "Забудь"

ХАС представив свій новий трек "Забудь", в якому використав приспів із пісні десятирічної давнини, створеної ще за часів його гурту Rizups. "Ця пісня народилася зі схожих внутрішніх переживань, що і 10 років тому, тому я вирішив дати їй нове життя", — поділився артист в ефірі Радіо Промінь. Він висловив сподівання, що слухачі оцінять оновлену композицію.

Фото: Пресслужба ХАСа 

"Буду відвертим ця пісенька, мало хто знає, але їй більше 10 років, принаймні її приспіву, бо це ще творчість гурту, в якому я колись був, який називався Rizups. Просто тоді, коли писалась ця пісня, були дуже схожі внутрішні відчуття, внутрішні переживання і внутрішні історії. Я вважаю, що ця пісня не заслужено пролетіла 10 років тому, як фанера над Парижем, тому я вирішив воскресити хоча би частинку з неї, дати їй, так би мовити, нове життя, нове дихання. Можливо є такі люди, які вже десь колись чули цей приспів, це мені тільки приємно, а якщо ні, то для вас це просто приємна новинка Я надіюсь, що приємна, а також вже можна подивитися на YouTube кліп на цю пісню — достатньо специфічний, мабуть, не для всіх, мабуть, не для дітей. Але я надіюся, що тут вже зібралися дорослі дяді і тьоті, які готові залишити свій відгук, свою критику. Я все читаю, тому приємно перегляду!", — розповів ХАС в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.