Коли життя здається безглуздим: Grisana видала сингл "Вже на ти"

Коли життя здається безглуздим: Grisana видала сингл "Вже на ти"

Grisana видала сингл "Вже на ти", трек розкриває тему самотності та справжньої дружби.

"Пісня про розставлення і біль, але водночас про силу знайти в собі щастя і продовжувати жити", — зазначила співачка в ефірі Радіо Промінь.

Кліп, відзнятий у Грузії, передає історію самотності та роуд-муві, де друзі Grisana стають міражами. "Ми знімали три дні, майже без сну, але команда зробила це найкращим досвідом у моєму житті", — поділилася Grisana.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Grisana 

"Пісня "Вже на ти" написана про самотність і одночасно про справжню дружбу. Я думаю, що багато хто знайде в цих текстах, мелодіях і музиці якісь свої історії, бо всі ми знаємо, що таке розставання з близькими нам людьми і всі ми знайомі із цим відчуттям. Коли хтось близький йде з твого життя, майже неможливо не відчути біль, бо, зазвичай, ця людина наче забирає із собою якусь частинку тебе. Може навіть здатися, що ти сходиш з розуму, змішуються думки, втрачається багато сенсів і іноді навіть без певної людини власне життя здається безглуздим, але в такі моменти потрібно усвідомити, що так — ця людина пішла з мого життя і шрами від цього нікуди не дінуться. Але я все ще повноцінна особистість з великим майбутнім і я в силах бути знову щасливою і продовжувати жити своє найкраще життя. Разом із піснею вийшла моя перша серйозна відеоробота. Ми з командою відзняли дуже атмосферний кліп у стилі Netflix, зйомка проходила в Грузії по дорозі з Тбілісі в Батумі і назад. Це був лютий режим, просто жорсткий, ми знімали протягом трьох днів і за весь цей час ми поспали всього 4 години. Але я дуже вдячна всій команді, тому що завдяки цим людям моя перша велика зйомка стала найкращою в моєму житті. Історія цього кліпу полягає в самотності. Все починається з того, що я покидаю бал випускників, мене забирають мої друзі і ми відправляємося в роуд-муві. До речі друзів грали актори, один з яких грузин, а другий з Нігерії. Звісно ж, ми повинні були спілкуватися англійською і я дуже переживала, що там виникне мовний бар'єр і це завадить нам нормально взаємодіяти в кадрі, як справжні друзі. Але ми так здружилися за ці три дні, що нам навіть нічого грати не потрібно було, всі сцени виходили супер, справжніми, щирими, бо в нас дійсно стався дуже кайфовий конект. Отже, щодо сюжету: мене забирають мої друзі і ми відправляємось в роуд-муві. Чим більше ми місць відвідуємо, тим більше я помічаю щось не гаразд, а хлопці ніби міражі, які плутаються в просторі, зникають. Але це так — дуже загальний сюжет. І як воно там було насправді — краще за все зможете сказати нам вже ви після перегляду відеороботи", — розповіла Grisana в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Grisana представила дебютний сингл "Кохання в лапках".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.