Поважайте особисті кордони: Загублена Лолі випустила сингл "Тюбік"

Поважайте особисті кордони: Загублена Лолі випустила сингл "Тюбік"

Гурт "Загублена Лолі" випустив новий сингл "Тюбік", написаний восени 2022 року. Пісня розповідає про чоловіків, які не поважають жінок та їхні кордони, а натхненням для треку стали особисті історії вокалістки гурту.

"Донести хочу тільки, щоб люди себе поважали і кидали "тюбіків"", — пояснила Загублена Лолі в ефірі Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба гурту Загублена Лолі

"Пісня "Тюбік" була написана ще восени 2022 року і я просто надихнулась своїми ж історіями про чоловіків, яких я відношу до групи "тюбіків" — чоловіків абсолютно не поважаючих власні кордони жінок, думку жінок і загалом жінку. Таких в нашому суспільстві, на жаль, багато. Згадавши про одного з "тюбіків", мені захотілось написати про його маленькі досягнення. Так я придумала фразу "в тебе маленький молочний зубик". Взагалі я не вкладала жодних глибоких сенсів на відміну від більшості наших треків — це просто кумедно, це просто життєві обставини і типаж людей, який зустрічався більшості дівчат в нашому світі. Донести хочу тільки, щоб люди себе поважали і кидали "тюбіків". Зараз ми працюємо над більш серйозними треками в стилі shoe gaz, при цьому одночасно робимо ще більш кумедний, ніж "Тюбік" трек, який точно викличе реакцію у глядача. Яку реакцію? Це вже інше питання. З планів на найближчий час відіграти концерт з назвою "Емофест" 25 травня в клубі MAD CAT. Всіх, до речі, дуже чекаємо, буде багато крутих артистів і багато крутої живої музики. Також з планів закінчити декілька фітів і релізити новий матеріал", — розповіла Загублена Лолі в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у березні Загублена Лолі видала мініальбом "Циклофренія".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.