"Танцюй зі мною": OSTY запрошує до танцю та радості!

"Танцюй зі мною": OSTY запрошує до танцю та радості!

OSTY представив свіжий трек "Танцюй зі мною", який він називає "переключенням на весну". Артист запевнює, що цей сингл має наповнити буденність радістю і гарним настроєм. "Цей трек має стати запрошенням на мій майбутній концерт", —  розповів OSTY в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба OSTY

"Нещодавно я запрем'єрив новий трек "Танцюй зі мною", який дасть змогу кожному розслабитися по-справжньому. Цей сингл стане, так би мовити, переключенням на весну після зимових холодів. Запрошую всіх до перегляду класного лірик-відео на цю пісню на моєму YouTube каналі. Я щиро сподіваюся, що цей трек принесе саме радість та гарний настрій в нашу сіру буденність. Цим весняним синглом "Танцюй зі мною" я хочу анонсувати свій майбутній виступ. Можливо саме цей трек стане своєрідним запрошенням на концерт, де в кожного буде можливість відірватися на повну та просто з насолодою провести час", — розповів OSTY в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.