Відверта розмова про дружбу та кохання: Victoria NIRO видала сингл "Не знаю"

Відверта розмова про дружбу та кохання: Victoria NIRO видала сингл "Не знаю"

Victoria NIRO презентувала новий сингл "Не знаю", створений за реальними історіями від шанувальників. Пісня розповідає про дівчину, яка не розуміє своїх почуттів до друга, поки не втрачає його увагу. Зворушлива мелодія та лірика пісні "Не знаю" закликає слухачів замислитися над своїми відносинами і відкритися до почуттів, які можуть бути приховані на поверхні.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Victoria NIRO

"Пісня "Не знаю" — це знову почута історія — я, як завжди, "на ушному". І ще, як сиджу в стрімі в ТікТоці кажу, щоб люди мені писали свої історії, потім я з цим всім іду до Олега Шершня, і він каже: "Господи, помилуй, приступаємо". І виходить пісня з живої людської історії. Ця історія про те, як дівчина щиро вірила в дружбу між хлопцем і дівчиною, але при тому вона не бачила очевидних речей, які відбуваються просто в неї перед носом. В неї був друг, який був завжди поруч і завжди був готовий їй прийти на допомогу й робив для неї просто дуже красиві жести. Але дівчина примудрялася при тому жалітися йому: "Чому мені не щастить з хлопцями?" Але він все рівно слухав її, підтримував і був завжди поруч. Вона зовсім не бачила, що це поведінка закоханого хлопця, а не друга. І от одного дня хлопець вирішив їй сказати про свої почуття і дівчина, звичайно, цього не очікувала, для неї це було просто, як обухом по голові, як сніг в липні. Вона йому сказала "ні", тому що бачила в ньому тільки друга. А сама заплутаність в цій історії в тому, що таке буває, що як тільки друг віддалився, вона одразу почала відчувати якийсь сум, їй стало просто не вистачати того, що було і вже потім до неї дійшло, що він насправді їй дуже сильно подобається і що він є якраз та людина, яку б вона хотіла бачити поруч з собою. І ця пісня якраз ілюструє фразу, що "ми любимо тих, хто нас не любить, але втрачаємо тих, хто любить нас". І що я можу сказати на це все: що я досі не знаю, чи існує дружба між хлопцем і дівчиною, чи ні, тому мені цікаво, що ви скажете. Таку історію ми з Олегом Шершнем вирішили розказати", — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні Victoria NIRO представила пісню у дуеті з Сашею Горовим.

Також читайте інтервʼю Victoria NIRO: "Хочеться розповідати життєві історії з гумором".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.