Tember Blanche і Макс Пташник представили перший сингл зі спільного мініальбому

Tember Blanche і Макс Пташник представили перший сингл зі спільного мініальбому

Tember Blanche і Макс Пташник випустили пісню "В одній кімнаті". Вона увійде до спільного мініальбому "Спокій". Разом із релізом пісні, артисти проанонсували благодійний концерт у Києві, що відбудеться 24 березня. Весь прибуток від виступу буде направлено на проєкти фонду Musicians Defend Ukraine. 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка дуету Tember Blanche 

"Я хочу презентувати нашу нову пісню, яку ми записали з Максом Пташником "В одній кімнаті". Ми поїхали у вересні на мою дачу за 160 км від Києва, щоб записати спільний мініальбом і в процесі творіння в нас народилася пісня "В одній кімнаті", яка є лід-синглом альбому. Вона розповідає про двох людей, які не звикли, бояться бути самотніми. Вона так чи інакше відгукується кожному з нашого творчого тріо. В аранжуванні цієї пісні записані тільки живі інструменти, наприклад, біт - це просто звуки тіла Влада (ред: учасник дуету Tember Blanche Влад Лагода), якщо можна так сказати. Таке рішення було зроблене для того, щоб зберегти природність звучання та атмосферу, в якій ми написали цю пісню. Пісня ввійде в наш спільний мініальбом "Спокій", який вже в березні з'явиться на платформах, а також EP "Спокій" ми презентуємо наживо на нашому благодійному концерті разом з Максом 24 березня у Києві, в Bel Etage. Основна фішка цього концерту в тому, що він на 100 % благодійний і що весь прибуток ми передамо на  перевірений фонд наших друзів Musicians Defend Ukraine. Також закликаю вас донатити на ЗСУ маленькими і великими сумами і слухати гарну музику", — розповіла вокалістка дуету Tember Blanche Олександра Ганапольська в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді дует Tember Blanche, Гурт Дно та Женя Янович спільно випустили мініальбом.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.