Ivan NAVI видав пісню про світлу памʼять

Ivan NAVI видав пісню про світлу памʼять

Ivan NAVI видав сингл "Біжи по небесах" — це пісня про втрати та світлу памʼять. Трек артист випустив до другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ivan NAVI

"Я хочу, щоб ви почули пісню "Біжи по небесах". Саме так. Не просто послухали, а почули і відчули. Бо коли я вперше почув цей текст і мелодію — я плакав. У мене в творчості є багато танцювальних пісень, у мене є лірика. Але пісня "Біжи по небесах" посяде окреме місце. 24 лютого буде вже два роки з початку повномасштабної війни. Тож можемо говорити, як дорослі — це пісня про втрати, про світлу пам'ять, про близьких людей, які усміхнуться нам лише в спогадах, на жаль. Та залишили вони нам стільки щасливих моментів, що вистачить не на одну пісню. Я хочу, щоб ви згадали когось дуже близького, хто, на жаль, вже пішов, і просто усміхнулися, бо він був, бо ця людина була щастям для вас. Автор пісні Андрій Осадчук, який написав "Пишу тобі листа" і "Коли нема тебе". І повірте, що "Біжи по небесах" — це знову стовідсоткове потрапляння в ваше серце. Я маю надію, що вона також стане підтримкою для кожного, кому, на жаль, стало близьким відчуття втрати", — розповів Ivan NAVI в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Ivan NAVI видав сингл "На мить".

Також читайте інтервʼю Ivan NAVI: "Не стидайтесь радіти, навіть попри наш складний час".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.