Промінь рекомендує: VARASH із треком "Тобою"

Промінь рекомендує: VARASH із треком "Тобою"

VARASH — український хіп-хоп виконавець із Рівненщини. Власне, його сценічне ім’я  — це назва рідного міста. Наразі VARASH одночасно і фінансист, і музикант. Й найближчим часом не планує обирати щось одне. Любить співати про кохання, а головною місією кожного артиста сьогодні вважає робити все можливе, аби в цей непростий час допомогти країні. Про місце музики в його житті та про амбіції Володимир Заколодяжний, він же VARASH, розповів ведучим шоу РанокПро на Радіо Промінь Дмитру Захарченку та Лесі Антипенко.   

 

Фото з instagram.com/ varash_music

Ти зараз працюєш у банківській сфері, все правильно? 

Так, я інвестиційний банкір. 

Розкажи, як до тебе прийшла музика, в який це сталось момент? 

Насправді музикою я займаюсь із дитинства. І коли я був трошки молодший, в мене був свій колектив, з яким ми виступали майже по всій країні. В нас було дуже багато пісень, два сумісних альбоми написаних. А потім так вийшло, що мені треба було вчитись, працювати і я закинув музику. Але з 22-го року я почав знову її випускати й перший трек "вистрілив". Саме так я продовжив писати музику, трек за треком.

Зараз ти більше музикант чи фінансист, бо, давай відверто, з музикою все виходить вельми непогано? 

Мені здається, що креативна людина може бути креативною в усіх напрямках. На сьогоднішній день мені подобається і моя робота, я люблю своїх клієнтів, люблю свої обов’язки. Також мені подобається робити музику. Й на сьогодні декілька моїх пісень вже у плей-листах хітів України. В плані музики я теж не хочу зупинятись, тому продовжую писати і творити. 

Тобто в тебе немає такого, що ти в майбутньому хочеш обрати щось одне? Підстраховуєшся? 

Та ні, чого одразу підстраховуюсь?! Мені просто подобається бути, як Юлій Цезар, вміти все.  

До речі, про амбіції, є мета стати найвпізнаванішим r&b-виконавцем? 

Ті люди, які за мною слідкують, знають, що ми підтримуємо дуже багато різноманітних зборів, також організовуємо свої власні збори. Практично 90% концертів, які ми даємо, благодійні. І на сьогоднішній день єдина мета моєї творчості — це збір коштів для допомоги ЗСУ, щоб невпинно нищити ворога. Я гадаю, що це адекватна думка для кожного артиста — працювати й робити все для того, щоб допомогти своїй країні. 

Нещодавно ти презентував трек "Тобою", як він з’явився? 

Пісня "Тобою" написана майже два роки тому. Не знаю, чому я її так довго тримав. Гадаю, що це буде класним стартом у 2024 році в моїй творчості, адже мені здається, що пісня вдала. Вона про кохання. Дуже люблю писати багато пісень про кохання, адже мені здається, що кохання — це така "штука", яка є близькою для кожної людини і кожна людина може в тій або іншій мірі прийняти цю пісню на себе. Сподіваюсь, вона сподобається слухачам. Над цією піснею ми працювали разом із Євгеном Шакуровим, Андрієм Бакуном та Олександром Круглим. Вони мені допомагали в написанні пісні, записі, зведенні. Думаю, вона не залишить нікого байдужим.      

Слухати трек  "Тобою" від VARASH, як і багато інших прем’єр, можна в плей-листі "Промінь Рекомендує" на Spotify.