Melovin піснею "Dreamer" закликає не відмовлятися від своїх мрій

Melovin піснею "Dreamer" закликає не відмовлятися від своїх мрій

Melovin виступить у фіналі нацвідбору на Євробачення з піснею "Dreamer", нею він закликає не відмовлятися від своїх мрій. Пісня була написана влітку 2023 року у Львові, після масованого ракетного обстрілу.

Артист намагатиметься вдруге здобути статус представника України на Євробаченні.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Melovin

"Напевно, це вперше в історії, коли я кажу, що ця пісня написана не мною, а написана вами всіма. Я багато спілкуюся з людьми, я розумію одне найголовніше, що кожен з нас чомусь під натиском соціуму забуває про свого внутрішнього маленького мрійника. Ми відвертаємось від нього, ми йдемо по якимось канонам соціума і забуваємо про те, ким ми насправді хотіли бути в дитинстві. Я хочу, щоб ця пісня була про вас, в ім'я вас і за вас. Я хочу, щоб пісня "Dreamer" подарувала вам розуміння, що нарешті ви готові повернутися до свого власного мрійника і здійснювати свої мрії, масштабуватися, і робити себе щасливим. Кому, як не вам! Це пісня про вас і написана вами!", — розповів Melovin в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

21 січня о 13:00 Melovin представить пісню "Dreamer" в прямому ефірі шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у серпні Melovin видав сингл Don’t Need Your Love.

Також читайте інтерв'ю MELOVIN: "Мрійники правлять світом, але ми про це забуваємо".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.