Сергій Мартинюк видав роман "Кушмарджак"

Сергій Мартинюк видав роман "Кушмарджак"

Вокаліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк видав роман "Кушмарджак". Книга розповідає драматичну історію ветерану добровольчого батальйону "Донбас", який дивом вцілив в Іловайському котлі та намагається через роботу, через пошук порозуміння з рідними, сім'єю та друзями повернутись до звичного життя, але зробити це не просто.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Сергія Мартинюка

"Нещодавно у видавництві "Наш Формат" вийшла моя нова книга. Це вже четвертий мій роман, що  називається "Кушмарджак".  Над ним я працював три роки. Це історія про травми, травми дитинства, травми дорослого життя, які множать одна одну якщо ти не працюєш з ними. Головний герой роману — це ветеран добровольчого батальйону "Донбас", який дивом вцілив в Іловайському котлі і намагається через роботу, через пошук порозуміння з рідними, сім'єю та друзями повернутись до звичного життя, але зробити це не просто. Три роки роботи над книгою, була пауза пов'язана з повномасштабним вторгненням, сумніви в тому, чи допишу роман. Була допомога численних фахівців — це військовий психолог і люди, які займаються розробкою застосунків зі штучним інтелектом. Роман на початку січня таки побачив світ. Паралельно з акустичним туром "Фіолету", який починається 26 січня, відбудуться презентації роману в низці міст. Якщо все буде добре, у "Фіолету" вийде нова пісня, над якою ми зараз працюємо. Пісня фактично вже готова, ми розробляємо ідею кліпу. Це буде пісня "Уяви собі", яку ми встигли презентувати на кількох останніх концертах "Фіолету", яка вже отримала любов наших шанувальників. Всім бажаю максимально переможного року, бажаю натхнення для роботи над собою і зустрінемося на концертах та презентаціях", — розповів Сергій Мартинюк в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді "Фіолет" видав пісню про втомливу рутину війни.

Також читайте інтервʼю Сергій Мартинюк (Фіолет): "На фронті відчуваєш справжній життєвий нерв".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.