Shy до різдвяних свят видала сумну зимову пісню

Shy до різдвяних свят видала сумну зимову пісню

Shy до зимових свят видала сингл "Sad Winter Song". Робота над треком  тривала в Дубліні з ірландським саундпродюсером Cian O'Donoghue. Новою піснею Shy хотілося показати, що у передріздвяний період не завжди внутрішній стан і обставини відповідають святковій мішурі та веселощам.

Фото: Пресслужба Shy 

"Рада представити вам свою нову пісню, яка називається "Sad Winter Song", що в перекладі означає "сумна зимова пісня". В мене в арсеналі вже є зимова пісня, вона називається "Запроси мене на каву" і кожне Різдво вона переживає певне відродження: її знову починають ставити на радіо, люди в передсвяткові дні повертаються до своїх новорічних плейлистів, багато хто коментує або пише мені повідомлення про те, що зараз саме час пісні "Запроси мене на каву". Але в цьому році мені хотілося створити щось більш сумне, інтимне, тужливе, що б більше відповідало моєму внутрішньому стану і стану багатьох наразі - й українців, й загалом людей у всьому світі. Останні два роки були надважкими. Хотілося показати, що передріздвяний період, новорічні свята - це прекрасно, але не завжди внутрішній стан і обставини відповідають святковій мішурі та веселощам. Тому "Sad Winter Song" саме для таких випадків, коли хочеться бути відвертим із собою, щирим у своїй печалі, дозволити собі бути сумним в ці свята і відчувати, що ти в цьому не одинокий або не одинока. Саме про це, саме для цього я створила "Sad Winter Song". Цю пісню ми записали, спродюсували в колаборації із ірландським продюсером, якого звати Cian O'Donoghue. Ми познайомилися на одному із моїх концертів в Дубліні і він запропонував зробити щось разом, бо йому дуже сподобалась моя творчість. Ми почали думати над ідеями для цієї колаборації, це був жовтень і я подумала, що було б цікаво створити різдвяну пісню, але не конвенціональну. Це був дуже милий процес, кропіткий, але цікавий. Вийшов цей трек завдяки чудовим Music Export Ukraine, які саме в той час, коли ми з Кіеном розробляли ідею нашої колаборації, написали мені, чи планую я випускати якийсь feet з європейським артистом. Так наш пазл зійшовся і за допомогою Goethe-Institut Ukraine та Music Export Ukraine цей трек з’явився на світ. Пісня доступна на всіх музичних платформах. Ми також випустили невеличке акустичне відео, яке є на моєму ютуб-каналі. Я знаю, що ця пісня не є настільки мейстрімною, як "Запроси мене на каву", але вона дуже щира і я так само щиро сподіваюся, що вона обов’язково знайде свого слухача", — розповіла Shy в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні Shy записала з американським продюсером сингл Have a Good Kiss.

Також читайте інтервʼю SHY: "Мої світлі пісні розповідають про серйозні речі".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.