Tayanna присвятила нову пісню батькам і рідним

Tayanna присвятила нову пісню батькам і рідним

Tayanna присвятила батькам і рідним нову пісню "Роде мій", нею співачка висловлює вдячність своїй рідні. Аранжуванням треку займався український і кримськотатарський композитор Усеїн Бекіров. До запису пісні були залучені музиканти оркестру НАОНІ та чернівецької студії  Ґердан.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Tayanna

"Пісня "Роде мій" насправді народилася від вдячності своїм батькам. Тому що я зрозуміла, що зазвичай більшу частину свого життя ми картаємо себе за щось і звинувачуємо батьків за різні різні моменти, які нам не подобаються в нашому житті, зараз чи колись не подобалися. А слів вдячності дуже мало хто кому висловлює зі своєї рідні. Так сталося, що після однієї роботи з психологом щодо роду ми малювали там картину. В мене народилася ця пісня. Приспів пісні народився давно, а от куплети народилися саме після роботи з психологом. Тому я вирішила, що її треба записати. І як моя подруга каже, можливо ця пісня буде терапевтичною для багатьох людей, які відчують цю любов до своїх батьків, до свого роду і вдячність. Цю пісню я вирішила записати разом із оркестром НАОНІ та зі студією Ґердан. Це наші чернівецькі хлопці та дівчата. В принципі все склалася так, як мало бути, тому що інакше я цю пісню не бачила — тільки з нашими красивими українськими народними інструментами. Оскільки це і є якимось таким національним родовим відбитком генокоду. Тому я сподіваюся, що ця пісня вам сподобається, ви її відчуєте, пропустити через себе і будете слухати", —  розповіла Tayanna в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді "Без Обмежень" і Tayanna презентували спільний трек "А ти".

Також читайте інтерв'ю TAYANNA: "Хочу, щоб мова кохання повернулася до людей".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.