Репер OTOY випустив першу частину альбому "Темна"

Репер OTOY випустив першу частину альбому "Темна"

Репер OTOY випустив студійний альбом "Темна Ч.1", до якого увійшли 11 треків, що були записані ще у 2021 році. Артист відзначає, що атмосфера пісень альбому наповнена нервом, агресією та трушним хіп-хопом. Реліз другої частини альбому "Темна" відбудеться 30 січня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"У мене вийшов альбом "Темна. Частина перша" і два відео: "Етнокод" і "Зло". Не повірите, але атмосфера там темна. Уявляєте? Така квінтесенція нерву, агресії і трушного хіп-хопу. Альбом я цей написав у кінці 2021 року. І часто, коли я слухаю свої старі твори, розумію, що вони випробування часом не проходять, але цей альбом пройшов. Бо настоявся ніби як, знаєте. Говорив я там про такі загальнонаціональні речі, які є досить сталими для нас, впізнаваними. І власне тому, мені здається, зараз цей альбом став лише актуальнішим. Друга частина цього альбому вийде 30 січня. Я впевнений, що в першій, що в другій частині ви знайдете щось знайоме, рідне і близьке для себе за емоцією, за життєвими ситуаціями. А якщо хочете завітати і наживо послухати мій альбом, то запрошую вас 10 лютого в Києві, клуб Atlas, сольний концерт OTOY. Де будемо слухати і першу, і другу частину альбому "Темна". Пам'ятайте, заради чого це все і заради чого ми. Слава Україні!", — розповів OTOY в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтерв'ю OTOY: "Ніхто не забутий, і кожне місто точно повернеться в рідну українську гавань".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.