"Без Обмежень" і Tayanna презентували спільний трек "А ти"

"Без Обмежень" і Tayanna презентували спільний трек "А ти"

Гурт "Без Обмежень" і Tayanna презентували спільний трек "А ти". Робота над треком тривала більше двох років. Пісня є особистою історією, яку Tayanna поклала на музику. Свою вокальну партію співачка записала з першого дублю.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Без Обмежень

"Танічка подзвонила мені і сказала про те, що є чудова пісня, і здається, що вона була би дуже крутим дуетом. Ми довго працювали над нею, два роки, зробили саунд, зробили разом із Артуром Данієляном. Потім трохи відклали, тому що в Тані концертний графік наповнений, в нас було трохи концертів і не було часу реалізувати цей проєкт. Але потім з'явилася можливість, зібралися таки на студії", —  розповів фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Як і багато інших моїх пісень, вона мені просто прийшла. Я одного разу підійшла, перебуваючи у стосунках якраз, де людина грала роль, а не була тим, ким є, я просто підійшла до фортепіано і через певні емоції, через певні почуття, оцю якусь незрозумілість, в мене народилася така пісня сама по собі. Тобто одразу в мене і куплет прийшов, і приспів. Вірніше не приспів, бо там приспіву немає. Тому в неї і дивна така форма вийшла. Це якраз одна із тих пісень, коли народжуються одразу і слова, і музика. І коли я її послухала, я зрозуміла, що вона має бути точно дуетна", — розповіла  Tayanna в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Свою вокальну партію до пісні "А ти" Tayanna записала з першого дублю. 

"Прийшла Таня на студію записувати вокал, Артур Данієлян, наш саундпродюсер, вже з 2016 року ми співпрацюємо з ним. Він дзвонить мені і каже: Я трошки переживаю, коли прийде Таяна, я трохи хвилююся, як процес цей буде відбуватися. Потім дзвонить мені каже, що вона прийшла, сіла і сказала: "Можна я сидячи заспіваю вокал?". Він каже: "Ну, звісно, можна. Ти можеш співати, як хочеш". Таня сіла, легенько заспівала з першого дубля і пішла додому. Артур каже: "Ідеальний запис"", —  розповів фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.