Lely45 видала альбом "Чорний лебідь"

Lely45 видала альбом "Чорний лебідь"

Lely45 видала студійний альбом "Чорний лебідь". До нього увійшло 8 треків, що є рефлексією співачки на події останнього часу, що відбуваються в Україні. Велика концертна презентація альбому "Чорний лебідь" відбудеться у Києві 2 грудня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"У мене вийшов альбом, який називається "Чорний лебідь". Це катастрофа, це якась подія, яку дуже складно або майже неможливо передбачити. Мені дуже подобається цей альбом, я віддала туди дуже багато життєвого досвіду, сили і енергії. Він вийшов трохи депресивним, але рівно настільки, наскільки це могло відтворити реальність, в якій ми існуємо щодня. Така історія… Плани на майбутнє? Другого грудня в мене концерт у Києві в Стереоплазі, потім я хочу у відпустку — гуляти з бебіком, не зі своїм, з бебіком своєї подруги лісом і влаштовувати фотосесії. Хочу закрити збір, який відкрила на 1 мільйон, щоби скоріше купити мавіки і відвезти їх "Азову"", — розповіла Lely45 в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Лілу45 і SadSvit видали у дуеті пісню "Автомагістралі".

Також читайте інтерв'ю Лілу45: Мені потрібно впасти на дно, а потім від нього відштовхуватися.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.