USTYM презентував дебютний мініальбом "Скажи моє імʼя"

USTYM презентував дебютний мініальбом "Скажи моє імʼя"

USTYM презентував дебютний мініальбом "Скажи моє імʼя". До нього увійшли чотири треки, що розповідають про розрив у відносинах та страждання, крізь які проходить людина.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Це був доволі довгий процес, який я пройшов, щоб видати щось масштабне і трохи новіше для себе і для вас. Альбом я назвав на честь пісні "Скажи моє імʼя". Коли я його писав, то намагався створити певну історію розриву у відносинах, описати емоції та страждання, крізь які проходить людина, всього лише в чотирьох піснях. Це такий доволі меланхолійний та водночас агресивний альбом, з яким може резонуватися кожен. Нині я в пошуках чогось нового в музиці, оскільки для себе намагаюсь видати щось таке, чого ще не було. Прагну, щоб було побільше української музики та взагалі якісного українського контенту у медіапросторі", — розповів USTYM в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні Ustym видав пісню про залежність від кохання.

Також читайте інтерв'ю USTYM: "Хочу зробити щось таке, що буде згадуватися в українській культурі".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.