Probass ∆ Hardi видали дебютний альбом

Probass ∆ Hardi видали дебютний альбом

Probass ∆ Hardi видали дебютний альбом "Доброго вечора ми з України". До нього увійшли 15 пісень, які спільно записані з такими артистами як Олег Скрипка, Юля Юріна, гурт DakhaBrakha, alyona alyona VovaZiLvova та іншими.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Probass ∆ Hardi

"Наш альбом називається "Доброго вечора, ми з України". По іншому, мені здається, його назвати не можна було. Це довгоочікуваний альбом, тому що ми ухвалювали рішення, чи випускати вже саме альбом, чи ні. Але вирішили все ж таки випустити. Тому що ця збірка має право на життя і вона має бути саме в такому складі треків, як вона вийшла. Там є треки, які вже ви чули. Там є цікаві версії трека, наприклад, "Доброго вечора, ми з України" з оркестром народних інструментів НАОНІ. Там є багато фітів з багатьма артистами. Але також і є абсолютно нові треки, абсолютно нові фіти, які ви ще взагалі не чули. Наша мета, і ми показуємо це цим альбомом, робити таку музику, яка буде по-перше впізнавана в цілому світі. Тобто коли будь-де, будь-хто чує цю музику, він має розуміти, що це саме музика, створена українцями, створена в Україні. Це дуже важливо, тому що українська музика має бути впізнаваною у світі. Також ми використовували і етномотиви, це наша принципова позиція, тому що ми хочемо поєднувати в сучасній електронній музиці все ж таки наше першоджерело, наш етнокод. Тому що без нього, без розуміння того, з чого все починалося, якщо не буде такого розуміння, не буде у нас майбутнього", — розповів DJ Probass Артем Ткаченко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Probass ∆ Hardi видали перший сольний трек.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.