Анна Трінчер та Demchuk презентували спільний трек

Анна Трінчер та Demchuk презентували спільний трек

Анна Трінчер та Demchuk презентували спільний трек "Цілуй". Вперше артисти виконали новий трек наживо до офіційної премʼєри, після чого відео з виступом завірусилося в мережі та набрало понад 100 тисяч переглядів.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Ми з Васею Демчуком знайомі багато років — цілих шість. Познайомилися вперше на "Голосі країни", були в одному сезоні, але в різних командах. Вже тоді ми достатньо сильно здружилися і мабуть найбільше спілкувалися з усього сезону. Якось так наші музичні душі поєдналися, була спільна мова, і ми багато часу на проєкті проводили разом. А далі кожен почав свою власну кар’єру, ми часто перетинались на різних концертах, виступах, і випадково виникла ідея: а чого б не записати щось разом? Перша пісня, яку ми розглядали для дуету ще два чи три роки тому, мені особисто тоді не сподобалась, і ми продовжили пошуки. І от з’явилась пісня "Цілуй", яка у Васі асоціювалась зі мною. Так виник цей дует. Що хотіли донести слухачеві? Насправді цією піснею нічого не хочеться доносити. Просто хочеться, щоб люди під цей трек відпочивали, кайфували, класно проводили час, цілувалися, це дуже сексуальна пісня. Хочеться, щоб під неї танцювали хлопці й дівчата, щоб між ними були флюїди й феромони, а пісня їх лише підсилювала. Зараз особисто я працюю над наступними релізами, моя релізна сітка розписана вже на рік вперед. І працюємо над створенням нової концертної програми", — розповіла Анна Трінчер в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Наш дует з Анею на пісню "Цілуй" був доволі спонтанним. Я неймовірно кайфував від цієї пісні, але мені постійно чогось не вистачало. І одного разу на думку спала ідея зробити зробити фіт. Аня одразу дала свою відповідь "так", після того як я їй скинув пісню і пропозицію зробити колаборацію. І таким чином вайб шаленого захоплення та бажання відчути смак губ одне одного у пісні з Анею розкрився по-новому. У даний момент я вже працюю над кількома роботами, одна з яких, можливо, також буде колаборацією, а друга повністю англійською мовою. У планах, як завжди, творити, писати і ділитися цим із моїми слухачами", — розповів Demchuk в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Demchuk видав сингл  "Вічність".

Також читайте інтервʼю DEMCHUK: "Хочеться, щоб кохання та пристрасть тривали вічність".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.