Учасник Kalush Orchestra презентував другий сольний сингл

Учасник Kalush Orchestra презентував другий сольний сингл

Учасник Kalush Orchestra Саша Таб презентував другий сольний сингл "Контурна карта". Пісня створена у співпраці з саундпродюсером Ваньком Клименком і репером Scofka.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба TAB

"Моя друга сольна пісня має назву "Контурна карта". Її ми написали разом з Ваньком Клименком — автором більшості пісень гурту "Сальто Назад", таких як "О мамо", "Сонячна", "Не вмію" та інших. Я дуже дорожу тими часами, коли ми з Ваньком писали пісні "Сальто Назад", разом співали та створювали. Дуже щасливий, що ми знову з ним працюємо і маємо змогу створювати щось нове вже для моєї сольної творчості. Також до створення цієї пісні приєднався Scofka, який написав приспів до неї, за що я йому дуже вдячний. Він продовжує мене підтримувати, і ми з ним домовились також створити щось нове. Сподіваюсь, це буде щось цікаве. Ця пісня про біль від втрати, про пошук сенсів та біль від розлуки. Сподіваюсь, вам сподобається", — розповів Саша Таб в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні група Kalush повідомила, що готує до релізу мініальбом з піснями легендарних українських гуртів.

Також читайте інтерв'ю Саша Таб: "Настав час для нових експериментів".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.