Libenson видав пісню з майбутнього альбому "Місто Q"

Libenson видав пісню з майбутнього альбому "Місто Q"

Libenson, Tery, Golubenko разом записали трек Haute Couture. Він увійде до продюсерського альбому Libensonа, що називатиметься "Місто Q".

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба лейблу Black Beats

"Пісня Haute Couture стала другим синглом до дебютного альбому Libenson під назвою "Місто Q". І дуже радий, що ця пісня вийшла саме такою, якою вона є. Все почалось з того, як Libenson закинув мені біт та розказав про ідею, що в нього з'явилась для написання треку та про ідею написати її спільно з Давидом Голубенком. Насправді це мені дуже сильно сподобалось. Я одразу ж написав мелодію для приспіву, проте за текст сильно тоді ще не сідав. Приблизно через місяць Давид Голубенко закинув свій парт, що мені дуже сподобався. Він був справді дуже класним. І вже відштовхуючись від нього, я написав свій куплет та приспів. Пісня вийшла романтичною. В ній оспівується особливість дівчини та її важливість для ліричного героя. Повторюсь, що ця пісня є частиною дебютного продюсерського альбому Libenson під назвою "Місто Q". Дуже класна платівка насправді. Хто чекав від мене музики, там її буде більш ніж достатньо. Будуть треки з моєю участю, які насправді мені дуже сильно подобаються, і вже хочу, щоб скоріше їх всі почули. Також чекайте від мене моєї сольної музики. Це будуть сингли. Скоро все буде", — розповів Tery в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Нагадаємо, у липні Нестор і Libenson видали спільний альбом.

У червні Tery випустив deluxe-версію альбому "Теплий сніг".

Також читайте інтерв'ю Golubenko: "Я люблю, коли люди на концертах співають разом зі мною".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.