Ustym видав пісню про залежність від кохання

Ustym видав пісню про залежність від кохання

Ustym видав пісню "Тільки ти", яка розповідає про залежність від людини, яку неможливо забути.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ustym

"Пісня "Тільки ти" розповідає про таку собі дуже складну історію кохання, яка, я думаю, в кожного певним чином була. Ця пісня про залежність від людини, яку просто не можеш забути. І забрати з голови. Створив я цю пісню на пориві емоцій, коли їх накопичилися настільки багато, що я не мав їх куди подіти. Я сподіваюся, що слухачам вона сподобається так сильно, як і мені. Бо написав я цю пісню і сам був шокований, як вона звучала в кінці. Маю надію, що кожен зможе якось її відчути і пов'язати з певними моментами в своєму житті. А також можливо трошки себе побачити в цій історії. На майбутнє я планую й надалі писати пісні, створювати щось нове та розвивати українську музику в кращому напрямку", — розповів Ustym в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Probass & Hardi разом із Олегом Скрипкою видали сингл "Лови", вокальну партію до якого створив Ustym.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.