Astronata видасть трилогію з використанням штучного інтелекту

Astronata видасть трилогію з використанням штучного інтелекту

Astronata видала на стрімінгових платформах сингл Silent Graves. Він є другою піснею з трилогії, яку артистка створює з використанням штучного інтелекту GrimesAI.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Astronata

"Наш новий реліз під не дуже оптимістичною назвою Silent Graves (Тихі могили). Це вже другий трек, який ми випускаємо спільно з GrimesAI. Відео я знову зробила, використавши нейромережі та штучний інтелект. Працювала над ним разом із художницею та мисткинею українського походження з Маріуполя Kseniia Chelpan. Пісня співається від особи андроїдів, які залишилися на Землі після того, як людство знищило само себе зброєю масового ураження і жадобою до влади. Я сподіваюся, звісно, що цього всього не станеться. Пісня є додатковим нагадуванням про те, що такого апокаліпсису не можна допустити в жодному разі. Також у нас готовий ще один трек для співпраці з GrimesAI. Ми плануємо із наступним релізом випустити всі три треки, як завершену трилогію. Наразі ще дві англомовні і дві україномовні пісні чекають на свою чергу. Тобто матеріалу дуже багато. А ще зовсім скоро наш дует приступить до розробки вистави-перформансу, прем'єра якого запланована на квітень 2024 року в Швейцарії. Я вперше виступлю в ролі режисера подібного дійства. І спеціально для нього ми із саундпродюсером Іллею Місюрою (Dub Beans) запишемо 5 нових треків", — розповіла Astronata Ната Сміріна в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Astronata видала сингл Basilikʼs Lullaby

Також читайте інтерв'ю Astronata: "Війн не буде, якщо людство зрозуміє, що ми всі – одна велика сім'я".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.