Melovin новою піснею зазирнув в очі страхам

Melovin новою піснею зазирнув в очі страхам

Melovin після тривалого мовчання повернувся з новою піснею Don’t Need Your Love, що є відповіддю артиста на хвилю хейту. 

Артист також проанонсував в ефірі Радіо Промінь реліз нового альбому MROOM 13.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Пісня Don’t Need Your Love — це мій особистий спосіб глянути в очі страхам, мій маніфест. Так, вона про хейт, про тих, хто переслідує, цькує. У мене в житті цей досвід вже був. Та що там, він триває безперервно після самого камінауту, але мені не треба, аби мене любили всі. Мені треба жити своє життя так, як я мріяв завжди це робити і співати пісні, які завжди хотів писати та співати для вас. На пісню також знято кліп, він про протистояння натовпу. Ми вирішили робити реліз у той момент, коли почалася чергова хвиля хейту на мою адресу. Нічого кращого за цей кліп у відповідь я і не міг придумати. Додивіться його обов'язково до кінця! Що далі? Далі я випущу альбом MROOM 13, який довго відкладав, який чекають тисячі моїх фанів. Зроблю гучний концерт, про який відклав думати, коли почалася повномасштабне вторгнення, і ще зроблю одне дуже гучне повернення, але про те я розповім вам пізніше. Слава Україні! Дякую Збройним Силам України, завдяки ним цей реліз можливий", — розповів Melovin в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Новий сезон шоу "Селекція" в ефірі Радіо Промінь розпочнеться 8 вересня о 18:00.