Ivan NAVI видав пісню про те, як кохання змінює світ людини

Ivan NAVI видав пісню про те, як кохання змінює світ людини

Ivan NAVI після кількох ліричних треків видав танцювальний сингл "На мить". Автором пісні став Дмитро Сисоєв, який написав хіт "Тимчасовий релакс".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ivan NAVI

"Після ліричного мініальбому "Пишу тобі листа" мені захотілося хоча б на мить повернутися до класичного танцювального звучання Івана NAVI. Автором пісні є Дмитро Сисоєв, який написав "Тимчасовий релакс". І десь основний меседж в цих піснях перетинається: пісня "На мить" про те, що коли знаходиш своє справжнє кохання, то весь твій чорно-білий світ наповнюється кольорами. І ти відчуваєш щастя попри все те, що відбувається навколо. Саме ці миті дають сили боротися, та надії на нове щасливе завтра. На цю пісню планується кліп. Десь орієнтовно в середині серпня. Він буде у форматі комп'ютерної візуалізації, яка нагадує комп'ютерну гру з дуже цікавої технології сканування обличчя, та, по суті, створення аватара", — розповів Ivan NAVI в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

Нагадаємо, у жовтні 2022 року Ivan NAVI видав мініальбом "Пишу тобі листа"

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.