Vioria видала мініальбом "Уроки флірту"

Vioria видала мініальбом "Уроки флірту"

Vioria видала другий мініальбом “Уроки флірту”. До нього увійшли шість треків, які на думку співачки, ілюструють три етапи творчих змін, що з нею відбулися.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба лейблу Black Beats

"Нарешті вийшов мій другий мініальбом, який має назву "Уроки флірту". І щоб розповісти про нього вам, я хочу поділити його на три стадії, тому що загалом він має шість пісень, і по дві з них мають різне значення, різний вайб, і загалом звучать по-різному. Перші дві пісні — "Ляльковод" та "Школа любові" — більш лайтові, легкі, вони про флірт, симпатію до протилежної статі. І, в принципі, ці треки не на реальних подіях, а просто про видуманих персонажів, але вони дуже качові, і, я думаю, особливо підліткам вони "зайдуть". Наступна стадія альбому — це пісня "В чому я винна" і "Котик". Тут вже починається більш доросла тема — про закоханість, пристрасть, про метелики в животі. І третя стадія — більш серйозна і більш доросла, тому що я вважаю, що на останніх двох треках я дуже виросла в плані текстів. Ці пісні мають назву "Попелом" і "Знову приїду". Коли я писала їх, було дуже важко, неприємно, тому що вони на реальних подіях, нічого не запитуйте, цього достатньо. Але зараз я лише пишаюся собою, коли слухаю їх, і відчуваю тільки класний результат загалом від всього ЕР", — розповіла Vioria в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.