Група Mazepa випустила пісню про відповідальність

Група Mazepa випустила пісню про відповідальність

Група Mazepa випустила пісню "Моє", якою музиканти звертають увагу на відповідальність людей за своє життя, кроки та навіть думки. На YouTube презентовано кліп на пісню, який зняв режисер Віктор Придувалов.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Нова пісня "Моє" — це вже четвертий реліз гурту Mazepa від початку 2023 року, для нас ця пісня є дуже особливою, адже на її написання нас надихнули спостереження за часами, які переживають зараз всі українці. Однією з унікальних ознак складного часу, який ми зараз переживаємо, є те, що кожен українець зрозумів і відчув, що таке відповідальність — відповідальність за свої кроки, відповідальність за свої дії та навіть свої думки. Тому пропонуємо вам послухати нашу нову композицію. Вона ні в якому разі не для того, щоб когось нагрузити, але точно для того, щоб розслабитись і трошечки можливо подумати", — розповів фронтмен групи Mazepa Андрій Мазепа в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.