Michelle Andrade видала мініальбом Metamorfosis

Michelle Andrade видала мініальбом Metamorfosis

Michelle Andrade видала мініальбом Metamorfosis, до якого увійшли три треки українською та іспанською мовами. Музичним продюсером нового релізу співачки виступив NIKITAIDISYUDA.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Michelle Andrade

"До мініальбому Metamorfosis увійшли три треки українською та іспанською мовами. Саундпродюсером став NIKITAIDISYUDA. В нього давно було написано кілька аранжувань і він запропонував мені приєднатися. У мені тече кров двох національностей, ми вирішили зробити це частиною концепції ЕP, тому перший трек написаний українською, третій — іспанською, а між ними — українсько-іспанська пісня, що єднає їх ніби містком в одне ціле. 

"На самоті" — це лід-сингл, на який ми підготували кліп. Знімальний процес був найбільш складним за все моє життя. Знімали з молодою українською командою вночі під дощем на вулицях Варшави. Було екстремально і небезпечно. Глядачі знову побачать мене на мотоциклі, але в несподіваному образі. Сам трек "На самоті" — це музична рефлексія та інструкція до самопізнання. Не закривайся, якщо знайшов у собі те, що тобі не подобається, або те, з чим, як тобі здається, не можеш впоратися. Ти не один у цьому. Поділися своїми думками з близькими людьми і ти побачиш, як стає легше", — розповіла Michelle Andrade в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.