Юлія Донченко у новій пісні поділилася рецептом боротьби зі стресом

Юлія Донченко у новій пісні поділилася рецептом боротьби зі стресом

Maxima Юлія Донченко презентувала в ефірі Радіо Промінь сингл "Трохи вина". У новій пісні артистка ділиться власним рецептом боротьби зі стресом. Наразі трек "Трохи вина" можна послухати тільки в ефірі радіо, незабаром реліз синглу відбудеться на стрімінгових платформах. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Ірина Ключнікова

"У пісні "Трохи вина" я ділюся своїм власним рецептом боротьби зі стресом. Але, скоріше за все, ви його все одно і без мене добре знаєте. Ідея цього вірша у мене виникла  під час чергової повітряної тривоги минулого літа. Спочатку у мене традиційно лунає лайка у бік московитів: "коли ви там уже поздихаєте". А потім я шукала якісь релаксові значення для себе і якось само собою з'явився текст, досить швидко, я б сказала чесно і відверто. В ньому є те, що ми відчуваємо за час війни. З іншого боку це така фіксація. Фіксація моменту, який потім після перемоги ми будемо згадувати: відчай, біль і разом з тим розуміння цінності життя і кохання в ньому. Музику я дописала вже пізніше. Записати трек мені допомогли легендарні українські музиканти: на гітарі Костянтин Шелудько, партію духових Сергій Сидоренко, бас-гітара Іван Лохманюк, барабани Олександр Муренко, Так що зустрічайте і до зустрічі на концертах", — розповіла Maxima Юлія Донченко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Юлія Донченко видала сингл до Дня народження Кобзаря.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.