Morphom створив хіт для випускних вечорів

Morphom створив хіт для випускних вечорів

Morphom написав пісню "Випускних", яка має всі шанси стати хітом шкільних вечорів. За перші години публікації у ТікТок відео на пісню набрало 400 тисяч переглядів.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Morphom

"Історія пісні "Випускник" почалася декілька років тому, коли мій друг попросив перекласти мене російськомовну пісню Фогель “Випускник” українською. Чого так сталося? Бо у нас не було нормальної пісні, і наші діти-випускники, школярі користувалися здобутками країни-агресорки, країни, яка скидає зараз на нас бомби. З того часу минуло декілька років. І коли я отримую повідомлення стосовно цієї пісні, в стилі "як кльово ви переклали пісню", мене гризе совість за те, що у нас нема такої пісні, яку б наші випускники могли б заспівати на випускному або поставити танець або якийсь номер на випускний. І я сів і спробував написати таку пісню. Я сподіваюся, вона вам сподобається. Я виклав в ТікТок цю пісню. І вона набрала за 10 годин майже 400 тисяч переглядів", — розповів Morphom Роман Черенов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Morphom спродюсував сингл "Тихий океан" репера Кит.

У листопаді Morphom видав сольний сингл "Сила козака".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.