Gorim! видав пісню про тривожні стани та страхи

Gorim! видав пісню про тривожні стани та страхи

Gorim! видав пісню "Не по плану", вона розповідає про тривожні стани і страхи, які мільйони людей переживають під час війни. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Цей трек про психологічні стани, які притаманні кожному українцю у нинішніх реаліях війни. Про тривожні гойдалки, коли достеменно не знаєш час і місце, де тебе "поплавить". І взагалі навіть не знаєш, що з цим робити і до кого бігти. Пісня була написана саме в цьому стані на підлозі студії. Я зробив біт і просто слухав його по колу. І це саме, напевно, той момент, коли пісня просто сталася зі мною, а не була цілеспрямовано написана. До речі, в самому треку використаний саме перший дубль — чернетка для майбутньої пісні, якщо можна так сказати.

Але я вирішив не переписувати вокал, а залишити все, як було, бо це було б максимально чесно", — розповів Gorim! Віктор Нікіфоров в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.