GannaBaby видала сингл "Заводиш"

GannaBaby видала сингл "Заводиш"

Група GannaBaby видала сингл "Заводиш", що увійде до нового мініальбому "Р", його реліз відбудеться 26 травня. Мініальбом "Р" є другою частиною трилогії "НРА", що має бути видана до кінця 2023 року.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Ця пісня про відчуття потягу та жаги до людини, яка тобі дуже подобається. І я написала цю пісню, коли мені справді подобався хлопець, і ми з ним проводили багато часу разом. Він постійно зустрічав мене, ми гуляли з ним обійнявшись, спілкувалися, цілувалися. І так до самої ночі, поки він не заводив мене додому, бо було вже дуже пізно. Той період часу був легким, спокійним, і ми просто насолоджувались одне одним, теплою весною. І хотілося, щоб цей період ніколи не закінчувався. Я дуже сподіваюся, що, слухаючи цю пісню, ви зможете відчути цей настрій. Пісня "Заводиш" — це вже другий сингл на підтримку виходу нашого нового міні-альбому "Р". До нього ввійдуть вже випущені сингли "Квіти" та "Заводиш", а також будуть ще три нові пісні, які ви зможете почути вже наприкінці цього місяця. Також хочу запросити вас на виступ GannaBaby 19 травня о 17.00  київському клубі Otel. Ми збиратимемо кошти для "Сенека" — це розгорнута рота спеціальних засобів. Окрім безпосередньо проведення розвідки, візуального коригування і спостереження за бойовими діями, вони займаються розробкою та виготовленням дронів-камікадзе, засобів ураження та спостереження. Це дуже важлива і ресурсоємна робота, тому ми вирішили їм трохи допомогти із забезпеченням", — розповіла GannaBaby в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому GannaBaby видали першу частину трилогії "НРА" — мініальбом "Н".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.