Tember Blanche оголосили дату релізу альбому "Ти лиш людина"

Tember Blanche оголосили дату релізу альбому "Ти лиш людина"

Дует Tember Blanche видав сингл "Хороший хлопець". Це історія про всіх, хто стикався з осудом та нерозумінням за вибір своєї професії. Пісня увійде до альбому "Ти лиш людина", реліз якого відбудеться 7 квітня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Ігор Ткач, Радіо Промінь

""Хороший хлопець" — це пісня про сина маминої подруги, йому набридло відповідати чужим очікуванням і він захотів піти своїм шляхом. Але дорослі або інші будь-які персони не оцінили його шлях. Це історія про всіх, хто стикався з осудом та нерозумінням за вибір своєї професії. У ліричного героя цієї пісні є прямий прототип. І це Влад, інший учасник дуету, який на власному досвіді знає, коли твій вибір не поважають. Ця пісня увійде до нашого нового, вже другого альбому "Ти лиш людина". Він вийде на стрімінгах 7 квітня. А 30 квітня ми презентуємо його наживо у київському клубі Bel Etage. Це перший наш великий сольний концерт. Тому ми і підготувалися до нього більш серйозно. Ми взяли нового учасника до гурту. У нас тепер є барабанщик Андрій. Тож на сцені нас тепер буде троє. До нас доєднається ще один гість, його скрипку ви точно вже чули десь у просторах інтернету", — розповіла вокалістка дуету Tember Blanche Саша Ганапольська в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

 

Нагадаємо, у грудні дует Tember Blanche з піснею "Я вдома" взяв участь у фіналі нацвідбору на Євробачення 2023.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.