Репер Діззі та Alina Pash випустили спільний трек

Репер Діззі та Alina Pash  випустили спільний трек

Репер Діззі (d1331) та Alina Pash видали спільний трек "Втомлені". Пісня була створена артистами під час спільних виступів на благодійних концертах, на яких збиралася допомога ЗСУ.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Діззі 

"Ця пісня була записана в колаборації  з прекрасною артисткою Alina Pash, яка з’явилась в цій пісня доволі несподівано. Якось ми їхали з нею в благодійний тур і в дорозі, як це часто буває серед музикантів, мінялися напрацюваннями. Я поставив їй цю пісню, і вона вирішила порадити мені зробити там так, там так, десь вище голос, десь — нижче, десь — гарніше проспівати. Її поради були неймовірно доречними, і я попросив її записати мені хоча б приклад. Але, походивши годинку в голові з тією думкою, підійшов до неї і кажу: "Аліно, а може ти зголосилась би записати цей приспів прям до пісні?". На що вона сказала: "Хм, чому б і ні?". Так в нас з’явилась прекрасна спільна композиція", — розповів Діззі в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, 10 березня Alina Pash видала сольний сингл "Карпатська", що увійде до нової збірки "Ґорґа́ни".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.