Христина Соловій заспівала найдраматичнішу історію кохання

Христина Соловій заспівала найдраматичнішу історію кохання

Христина Соловій видала авторську версію української народної пісні "Чорноморчик", яку вважає найдраматичнішою історією кохання. Трек увійде до наступної частини альбому Rosa Ventorum.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Ігор Ткач, Радіо Промінь 

"Цим синглом я презентую свій ремейк легендарної народної пісні "Чорноморчик" у своїй інтерпретації. Мої шанувальники очікували на цю пісню з 2015 року — ще до того, коли вийшла моя перша пісня "Тримай". Мабуть, це для мене найулюбленіша і найдраматичніша історія кохання з глибин Чорного моря, за яким ми дуже сумуємо зараз. Але я думаю, що кожен українець має всередині певність, ми обов'язково приїдемо до свого моря. Ця історія пробуджує українську ДНК з перших секунд. Я бачила це на десятках і сотнях своїх концертів, коли виконувала її наживо. Ця версія перейшла в декілька аранжувань: я співала її а капела маленькою дівчинкою, потім грала під гітару з братом, пізніше з першим складом своїх музикантів. Зрештою фінальна версія — це права рук моїх музикантів. Саундпродюсером став Павло Литвиненко. Записувалися ми на "Студії 211" у Віталія Телезина — одного з найкрутіших наших саундпродюсерів. У відео вперше в історії моїх кліпів з'являться всі мої музиканти, бо відеороботу зняв геніальний Віктор Скуратівський. Очікуйте. Я думаю, що всім буде гаряче і спекотно", — розповіла Христина Соловій в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Христина Соловій видала сингл "Юність". У кліпі на ту пісню знявся популярний письменник Сергій Жадан.