"Без Обмежень" новою піснею закликають берегти військових

"Без Обмежень" новою піснею закликають берегти військових

Група "Без Обмежень" видала сингл "Повернись Живим", що є закликом берегти військових і наближати українську перемогу. Режисером кліпу на нову пісню виступив Влад Разіхоський, з яким "Без Обмежень" зняли вже сьоме відео.

0:00 0:00
10
1x

"Щоби навколо нас не відбувалося, щоби ми не переживали, рано чи пізно прийде українська перемога і ми робимо все, щоб цю перемогу наблизити. "Повернись живим" — це заклик до нас усіх берегти своїх військових, допомагати їм усім чим можемо і вірити, що люди повернуться додому живими-здоровими", — розповів фронтмен групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Разом із релізом пісні "Повернись живим" на стрімінгах, на YouTube опубліковано кліп, режисером якого виступив Влад Разіховський.

"Ідея відео прийшла мені. Влад Разіховський є режисером сьомого нашого кліпу. Я йому розказав, що я б хотів побачити цікаве транслювання зображення на музикантів і на якусь площину позаду групи "Без Обмежень", він вже цю ідею допрацював. Як правило величезна кількість кадрів знімається у процесі і це вже така імпровізація. Режисером і оператором виступив Влад. Це спільна робота, нам не хотілося якихось довгих кіношних історій. Просто хотілося виконати музичний твір транслюючи на нас емоційні кадри з українськими військовими, здебільшого позитивні їхні емоції. Мені здається, що у нас усе вийшло", — розповів Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: прес-служба гурту "Без Обмежень"